Mica Fermă

Să ai doar un vis și pe acela să îl duci cât de departe poți.

Să ai numai o dorință și pe aceea, împreună cu cei mai pricepuți oameni, să o transformi în realitate; să oferi celor din jur tot ce este mai bun.

Să ai răbdare și curaj să nu te doboare niciun fel de nestatornicie.

Să-ți ții cuvântul dat și să sporești binele unui loc cu un potențial deja incredibil.

Să strângi în jurul mesei pe toți cei care vor să mănânce ca odinioară și să-i înveți că sănătatea nu este doar o valoare trecută pe hârtie.

Noi așa începem fiecare zi la Mica Fermă din Flămânzi, un loc special atât pe hartă, cât și în inimile noastre.

Credo-ul nostru ne este călăuză în a pune în egală măsură și suflet și mâna la treabă pentru a vă oferi produse naturale, făcute cu pricepere și grijă.

Dacă nu am pune pasiune în ceea ce facem, v-am oferi doar produse bune. Așa, cu un strop de bine, tot ce vă oferim se ridică la standardul de excepțional.

La Mica Fermă din Flămânzi totul este legat prin culoare, formă, dedicare și dorința de autodepășire. De la firul gras al ierbii verzi ce crește pe meleagurile acestea istorice, la soarele care are grijă să ne fie bine, la solul fertil încărcat numai cu elemente benefice, la apa ce ne potolește arșița, la atenția cu care ne îngrijim animalele, întregul este strâns într-o comuniune a binelui cu bunătatea.

Suntem peste 60 de oameni dedicați în creșterea animalelor și, deși acestea sunt peste 1000 de capete, ne împărțim eficient în așa fel încât să nu le lipsească nimic. Credem că laptele nu are timp de odihnit și cu cât ne ocupăm mai repede și mai bine de materia primă, produsele vor ieși ca după carte.

Creștem și îngrijim rase campioane din domeniul zootehnic și ne mândrim că putem oferi colaboratorilor, la rândul nostru, material genetic pentru a securiza pedigree-ul animalelor din zona bovinelor și ovinelor.