Fabrica de lactate

Punem pe masă sănătatea, sub cele mai savuroase forme și gusturi, o promisiune pe care o ținem strâns legată de bucuria de oferi excelență în producția de lactate. Laptele produs de ferma noastră este non-omogenizat, fără urme de pesticide, erbicide, fungicide, hormoni, antibiotic, conservanți, subproduse de origine animală, proteine sau alți aditivi. Este 100% natural și perfect pentru consumul uman, indiferent de vârstă.
Programul nostru de Asigurare a Calității este proiectat pentru a ne asigura că toate produsele livrate de Mica Fermă din Flămânzi sunt în mod constant de înaltă calitate și că întotdeauna obținem cel mai bun, pur și gustos lapte.

Mica Jersey

Mica Jersey este marca noastră care identifică o nouă linie de produse lactate cu proprietăți unice, concepută pentru a răspunde exigențelor specifice celui mai avansat segment de piață, segment care nu numai că solicită produse de înaltă calitate, dar dorește să primească și garanții cu privire la originile și metodele sale de prelucrare.

Mica Jersey – din marele regat al laptelui

Văcuțele din rasa Jersey crescute la Mica Fermă din Flămânzi, din Botoșani, se bucură de un stil de viață natural; ele pasc pe pășuni necontaminate și produc un lapte superior. Pentru că producem laptele la noi în fermă, avem controlul total al călătoriei laptelui de la vacile noastre la voi. Acordăm cea mai mare atenție calității și siguranței alimentare.

Laptele produs de ferma noastră este non-omogenizat, fără urme de pesticide, erbicide, fungicide, hormoni, antibiotic, conservanți, subproduse de origine animală, proteine sau alți aditivi. Este 100% natural și perfect pentru consumul uman, indiferent de vârstă.

Mica Mee

Cu o cremozitate aparte, laptele dat de oițele de la Mica Fermă din Flămânzi este bogat în minerale și oferă aproape un aport dublu de calciu decât cel de vacă. Gustul unic, delicios, întregește aroma inconfundabilă a preparatelor lactate din lapte de oaie și definește un anumit tip de gust ce nu se regăsește în niciun alt produs.

Mica Bee

Având grăsimi benefice, mult mai ușor de digerat decât cele din alte tipuri de lapte, produsele lactate de la căprițele de la Mica Fermă fac deliciul oricărui gurmand. Pentru o notă mai deosebită dejunurilor sau gustărilor de peste zi, preparatele pe bază de lapte de capră de la Mica Fermă din Flămânzi sunt felul ideal gustos în orice zi.