Ferma agricolă

 

Suntem o societate integrată, fapt ce ne permite să controlăm și să garantăm pentru fiecare produs pe care vi-l oferim. Pe cele 400 de hectare pe care le lucrăm, obţinem cerealele de care avem nevoie pentru a hrăni animalele din fermă.

Condiţiile climatice ne permit să cultivăm porumb siloz, secară siloz, borceag, lucernă și fân de pășune: de la pregătirea patului germinativ, semănat, întreținerea culturii și până la recoltarea culturilor. Specialiștii noștri, împreună cu doctorul inginer în nutriția animalelor, au grijă de rețeta văcuțelor, mai ales că ea este foarte importantă în calitatea laptelui și cantitatea de lapte pe care o văcuță o dă zilnic. Rețeta mai cuprinde ștrot de soia, șrot de rapiță, pe care le achiziționăm de la fermierii care procesează soia și rapiță.

Suntem recunoscători pentru toate roadele bogate, răsplata muncii noastre, adeseori istovitoare, dar realizată cu foarte multă pasiune.

 

Mica Fermă din Flămânzi vine în sprijinul fermierilor și persoanelor fizice cu utilaje și instrumente necesare în agricultură, în limita disponibilității. Pe listă regăsești: plug, scarificator, disc, semănătoare, prășitoare, vidanja pentru fose, balotieră, combină pentru tocat lucernă și porumb, remorcă pentru transportarea cerealelor. Dacă vă putem fi de ajutor, nu ezitați să ne contactați.