Cașcaval Flămânzi Quattro Formaggi 150g
Cașcavalul Quattro Formaggi este o simfonie de gusturi care îmbină patru tipuri de brânzeturi: cașcavalul Flămânzi afumat, cașcavalul cu boia, cașcavalul cu mărar și cașcavalul Flămânzi. Cașcavalul Quattro Formaggi are textura și gustul variat și conferă un aspect bogat și o aromă la orice fel de mâncare.
Produs obținut prin opărirea cașului.
Origine lapte: România, fermă proprie
Ingrediente: lapte de la văcuța Jersey normalizat, pasteurizat, culturi lactice selecționate, sare, cheag, boia 0,1%, mărar 0,1%. Conține următoarele sortimente de cașcaval: cașcaval afumat cu fum din lemn de fag 25%, cașcaval simplu 25%, cașcaval cu mărar 25%, cașcaval cu boia 25%. Conține lactoză din lapte.
Informații nutriționale/100g produs
Valoare energetică: 1140kJ/285kcal, grăsimi 19g, din care acizi grași saturați 12,5g, glucide 7g, din care zaharuri 0g, proteine 20g, sare 3g. Grăsime în S.U. min. 45%. A se păstra la +2….+6°C.
Cantitate netă: 150g