Termene şi condiţii

Utilizarea site-ului www.micafermadinflamanzi.ro semnifică acceptul dumneavoastră în ceea ce privește condițiile menționate mai jos. Dacă aveți vreo nelămurire, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului din secțiunea Contact.

ÎN CAZUL NEACCEPTĂRII ACESTOR CONDIȚII, SUNTEȚI RUGAT SĂ NU ACCESAȚI SITE-UL.

ELLY FOOD TRADIȚIONAL S.R.L. este o companie românească înregistrată în România, iar www.micafermadinflamanzi.ro este, de asemenea, constituit în raport de dispozițiile legale prevăzute de legislația din România, ambele supunându-se legilor referitoare la protecția consumatorilor.
Facem toate demersurile pentru ca dumneavoastră, în calitate de client, să beneficiați de cel mai bun tratament. Termenele și condițiile noastre nu vă afectează drepturile statutare.

Utilizarea, incluzând vizitarea produselor aparținând S.C. ELLY FOOD TRADIȚIONAL S.R.L. de pe website-ul www.micafermadinflamanzi.ro, aparținând societății, înregistrat în conformitate cu dispozitiile legale în vigoare, implică acceptarea termenelor și condițiilor ce vor fi detaliate mai jos.
S.C. ELLY FOOD TRADIȚIONAL S.R.L., în calitate de proprietar, își asumă dreptul de a putea dispune orice modificări  ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, neputând fi responsabilă pentru eventualele erori materiale, apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, up-grade-uri etc.

S.C. ELLY FOOD TRADIȚIONAL S.R.L. își rezervă dreptul unilateral de a modifica, adăuga sau elimina secțiuni ale Termenelor și Condițiilor, în orice moment, fără preavizare, simpla actualizare a Termenelor și Condițiilor pe site fiind singura modalitate de informare a utilizatorilor. Verificarea periodică a Termenelor și Condițiilor cade în sarcina utilizatorului, iar folosirea site-ului după modificarea și actualizarea Termenelor și Condițiilor reprezintă acceptul utilizatorului în privința modificărilor aduse. Respectarea acestor termeni va ofera dreptul limitat, ne-exclusiv și netransferabil de a accesa și folosi site-ul în interes personal.

Recomandăm tuturor utilizatorilor să verifice Termenele și Condițiile cel puțin o dată pe lună pentru a fi la curent cu orice modificare.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare și pot să difere în orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor achiziționate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele și descrierile prezentate pe site.

PROMOȚII ȘI CONCURSURI

ELLY FOOD TRADIŢIONAL S.R.L stabilește regulamentele promoțiilor pe care le organizează pe acest site. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului www.micafermadinflamanzi.ro. De asemenea, promoțiile sunt valabile doar în perioada de timp specificată pe site și numai în limita stocului disponibil.

GENERALITĂȚI

ELLY FOOD TRADIŢIONAL S.R.L. nu este responsabilă în fața nici unei persoane sau companii pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel pierderi.

Întregul conținut al site-ului www.micafermadinflamanzi.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea ELLY FOOD TRADIŢIONAL S.R.L. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul firmei ELLY FOOD TRADIŢIONAL S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.micafermadinflamanzi.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Orice dispută intervenită între companie și clienți se încearcă a fi rezolvată pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea disputelor va fi de compentența instanțelor de judecată românești.