Fricandou lucru Black Angus

29,50 lei

Produs în România
Gramaj: 500 g și 1 kg
Produs cu cantitate variabilă. Poate varia în gramaj cu ± 100g.
Preț/kg: 59,00 lei

Proaspăt de la fermă, direct la tine acasă:

  • Produse 100% naturale și 100% românești
  • Comanda este livrată la temperatură controlată
  • Plata cu cardul în siguranță
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

Fricandou de vită Black Angus este o tăietură de carne de vită extrem de fragedă și savuroasă, provenind din zona interioară a pulpei. Această carne se remarcă prin textura sa delicată și suculentă, având o cantitate mică de grăsime, dar o mare cantitate de colagen care, atunci când este gătită corect, devine fragil și se topește, oferind o aromă deosebită. Fricandoul este o tăietură versatilă, ideală atât pentru preparate rapide, cât și pentru gătire lentă, păstrându-și suculența și gustul bogat.

Recomandări de gătire

 
Fricandoul Black Angus poate fi preparat în diverse moduri, în funcție de preferințele personale.

Pentru friptură rapidă: Tăiați fricandoul în felii subțiri și prăjiți-l într-o tigaie grea, la foc mediu-mare. Este important să-l lăsați să se odihnească la temperatura camerei înainte de a-l găti și să-l condimentați cu sare și piper pentru a obține o crustă crocantă. Gătirea rapidă la tigaie sau pe grătar va păstra fragilitatea și suculența cărnii.

Pentru gătire lentă: Fricandoul poate fi gătit și în preparate care implică gătirea lentă, cum ar fi tocănițele sau gulașurile, pentru a maximiza desprinderea colagenului din carne și a transforma tăietura într-o bucată extrem de fragedă și aromată. O altă variantă excelentă este să-l gătiți în cuptor, pe un pat de legume și condimente, la temperaturi joase pentru câteva ore.

Recomandări adiționale: Dacă doriți să preparați un fricandou la cuptor, adăugați un sos pe bază de vin roșu sau supă de vită, lăsând carnea să se înăbușească și să absoarbă arome intense.

Fricandoul este ideal și pentru rețete de tip slow-cooking, precum în preparatele tip bourguignon sau în diverse combinatii de carne tocată.

🥩 Informații produse Carne Proaspătă

Informații adiționale:

  • 📦 Temperatură transport: 36 ore între 2-4°C
  • ❄️ Temperatură de păstrare: 2-4°C
  • 📦 Stare de livrare: refrigerat
  • 🥩 Stare carne: ambalat în vid
  • 📅 Valabilitate: 10 zile de la tranșare; A se vedea pe eticheta de pe ambalaj

Ambalare și livrare:

  • 🚛 Piesele sunt refrigerate, ambalate în vid și aranjate în cutie de carton.
  • 🧊 Cutia frigorifică este prevăzută cu 2 baterii de răcire, una deasupra și una dedesubt.
  • 📦 Cutia din carton conține mai multe orificii pentru a se crea o ventilație a aerului rece și a asigura o temperatură constantă a produsului.

Recomandări de depozitare:

  • ❄️ Carnea refrigerată se păstrează la temperaturi de maxim 4°C.
  • 🕒 Dezghețarea se face în frigider, în ambalajul original. Poate dura ~12-24 ore, în funcție de dimensiunea piesei.
  • 🍽️ Cu 2 ore înainte de gătire, ambalajul se înlătură și carnea se lasă să respire, la temperatura camerei.

Informații despre livrare

Înainte de expedierea comenzii, veți fi contactat telefonic sau prin e-mail de către echipa noastră pentru a confirma detaliile livrării.

Livrare prin curier în toată țara:

  • Livrăm pe întreg teritoriul României;
  • Comenzile plasate pe site-ul nostru sau telefonic vor fi expediate în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare;
  • Pachetele cu produse sunt preluate de curieri de la sediul nostru doar în zilele de luni și miercuri, indiferent de ziua în care a fost plasată comanda;
  • Livrarea pachetelor se va face în intervalul de 24 până la 36 de ore de la expediere;
  • Pentru a menține temperatura optimă a produselor, acestea sunt plasate într-o cutie termoizolantă din polistiren, special concepută pentru transport frigorific;
  • Cutia de policarbonat și elementele frigorifice trebuie returnate curierului.
Ziua comenziiZiua estimată pentru expediere
duminică, luni, marțimiercuri
miercuri, joi, vineri, sâmbătăluni

Livrare în județul Iași:

Ziua comenziiZiua indicată pentru livrare
luni, marți, miercurivineri
joi, vineri, sâmbătă, duminicămarți

Din 20 martie 2025, comenzile vor putea fi ridicate personal de la magazinul propriu din Carrefour Felicia Iași.