Vrăbioară vită Black Angus

24,00 lei

Produs în România
Gramaj: 500 g și 1 kg
Produs cu cantitate variabilă. Poate varia în gramaj cu ± 100g.
Preț/kg: 48,00 lei

Proaspăt de la fermă, direct la tine acasă:

  • Produse 100% naturale și 100% românești
  • Comanda este livrată la temperatură controlată
  • Plata cu cardul în siguranță
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

Vrabioara de vită Black Angus este o tăietură premium, cu un aspect neted și fără grăsime vizibilă, adesea comparată cu mușchiul tenderloin datorită texturii sale fine și suculente. Cu o marmorare delicată și o distribuție uniformă a grăsimii, această bucată de carne promite o experiență culinară rafinată și savuroasă. Fragedă și suculentă, vrăbioara de vită se topește în gură, oferind un gust intens și satisfacție în fiecare mușcătură. Este ideală pentru gătirea la grătar, în tigaie sau la cuptor, devenind o adevărată delicatesă în orice preparat.

Recomandări de gătire

 
Înainte de a găti, lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute. Uscați fiecare bucată de vrăbioară cu un prosop de hârtie pentru a asigura o coacere uniformă. Apoi, preîncălziți o tigaie mare din fontă sau una grea la foc mediu-mare. Adăugați un strop de ulei de măsline și condimentați friptura pe ambele părți cu sare și piper.

Gătiți friptura timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când capătă o crustă aurie și rumenă. Folosiți un termometru de carne pentru a obține gradul de coacere dorit; recomandăm o temperatură internă de 60°C pentru o friptură gătită mediu.

După ce ați luat friptura de pe foc, lăsați-o să se odihnească cel puțin 5 minute pentru a permite sucurilor să se redistribuie și să mențină fragedă și suculentă carnea.

🥩 Informații produse Carne Proaspătă

Informații adiționale:

  • 📦 Temperatură transport: 36 ore între 2-4°C
  • ❄️ Temperatură de păstrare: 2-4°C
  • 📦 Stare de livrare: refrigerat
  • 🥩 Stare carne: ambalat în vid
  • 📅 Valabilitate: 10 zile de la tranșare; A se vedea pe eticheta de pe ambalaj

Ambalare și livrare:

  • 🚛 Piesele sunt refrigerate, ambalate în vid și aranjate în cutie de carton.
  • 🧊 Cutia frigorifică este prevăzută cu 2 baterii de răcire, una deasupra și una dedesubt.
  • 📦 Cutia din carton conține mai multe orificii pentru a se crea o ventilație a aerului rece și a asigura o temperatură constantă a produsului.

Recomandări de depozitare:

  • ❄️ Carnea refrigerată se păstrează la temperaturi de maxim 4°C.
  • 🕒 Dezghețarea se face în frigider, în ambalajul original. Poate dura ~12-24 ore, în funcție de dimensiunea piesei.
  • 🍽️ Cu 2 ore înainte de gătire, ambalajul se înlătură și carnea se lasă să respire, la temperatura camerei.

Informații despre livrare

Înainte de expedierea comenzii, veți fi contactat telefonic sau prin e-mail de către echipa noastră pentru a confirma detaliile livrării.

Livrare prin curier în toată țara:

  • Livrăm pe întreg teritoriul României;
  • Comenzile plasate pe site-ul nostru sau telefonic vor fi expediate în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare;
  • Pachetele cu produse sunt preluate de curieri de la sediul nostru doar în zilele de luni și miercuri, indiferent de ziua în care a fost plasată comanda;
  • Livrarea pachetelor se va face în intervalul de 24 până la 36 de ore de la expediere;
  • Pentru a menține temperatura optimă a produselor, acestea sunt plasate într-o cutie termoizolantă din polistiren, special concepută pentru transport frigorific;
  • Cutia de policarbonat și elementele frigorifice trebuie returnate curierului.
Ziua comenziiZiua estimată pentru expediere
duminică, luni, marțimiercuri
miercuri, joi, vineri, sâmbătăluni

Livrare în județul Iași:

Ziua comenziiZiua indicată pentru livrare
luni, marți, miercurivineri
joi, vineri, sâmbătă, duminicămarți

Din 20 martie 2025, comenzile vor putea fi ridicate personal de la magazinul propriu din Carrefour Felicia Iași.