Ceafă vită Black Angus

39,50 lei

Produs în România
Gramaj: 500 g și 1 kg
Produs cu cantitate variabilă. Poate varia în gramaj cu ± 100g.
Preț/kg: 79,00 lei

Proaspăt de la fermă, direct la tine acasă:

  • Produse 100% naturale și 100% românești
  • Comanda este livrată la temperatură controlată
  • Plata cu cardul în siguranță
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

Ceafa de vită Black Angus fără os este una dintre cele mai gustoase și versatile tăieturi, apreciată pentru marmorarea naturală bogată și textura consistentă. Situată în zona superioară a gâtului și umerilor, această bucată beneficiază de o rețea fină de grăsime intramusculară, care, în timpul gătirii, se topește lent, oferind carnii o suculență aparte și un gust profund, caracteristic rasei Angus.

Această tăietură este ideală pentru preparate lente și aromate, fiind potrivită atât în bucătăria tradițională, cât și în reinterpretări moderne.

Recomandări de gătire

 
Pentru a obține cele mai bune rezultate, carnea trebuie lăsată la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de gătire. Ceafa se pretează excelent la gătirea lentă, în bucăți mari, prin coacere umedă sau înăbușire, alături de legume, ierburi aromatice și vin sau supă.

Se poate tranșa și în bucăți mai mici pentru tocănițe, gulaș sau ragù. Părțile mai fragede ale cefei pot fi chiar și rumenite la grătar sau în tigaie, pentru un preparat rapid, dar cu aromă intensă.

De asemenea, ceafa este o alegere inspirată pentru carne tocată, adăugând gust și suculență burgerilor, chiftelelor sau altor preparate care au nevoie de o bază cu caracter.

🥩 Informații produse Carne Proaspătă

Informații adiționale:

  • 📦 Temperatură transport: 36 ore între 2-4°C
  • ❄️ Temperatură de păstrare: 2-4°C
  • 📦 Stare de livrare: refrigerat
  • 🥩 Stare carne: ambalat în vid
  • 📅 Valabilitate: 10 zile de la tranșare; A se vedea pe eticheta de pe ambalaj

Ambalare și livrare:

  • 🚛 Piesele sunt refrigerate, ambalate în vid și aranjate în cutie de carton.
  • 🧊 Cutia frigorifică este prevăzută cu 2 baterii de răcire, una deasupra și una dedesubt.
  • 📦 Cutia din carton conține mai multe orificii pentru a se crea o ventilație a aerului rece și a asigura o temperatură constantă a produsului.

Recomandări de depozitare:

  • ❄️ Carnea refrigerată se păstrează la temperaturi de maxim 4°C.
  • 🕒 Dezghețarea se face în frigider, în ambalajul original. Poate dura ~12-24 ore, în funcție de dimensiunea piesei.
  • 🍽️ Cu 2 ore înainte de gătire, ambalajul se înlătură și carnea se lasă să respire, la temperatura camerei.

Informații despre livrare

Înainte de expedierea comenzii, veți fi contactat telefonic sau prin e-mail de către echipa noastră pentru a confirma detaliile livrării.

Livrare prin curier în toată țara:

  • Livrăm pe întreg teritoriul României;
  • Comenzile plasate pe site-ul nostru sau telefonic vor fi expediate în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare;
  • Pachetele cu produse sunt preluate de curieri de la sediul nostru doar în zilele de luni și miercuri, indiferent de ziua în care a fost plasată comanda;
  • Livrarea pachetelor se va face în intervalul de 24 până la 36 de ore de la expediere;
  • Pentru a menține temperatura optimă a produselor, acestea sunt plasate într-o cutie termoizolantă din polistiren, special concepută pentru transport frigorific;
  • Cutia de policarbonat și elementele frigorifice trebuie returnate curierului.
Ziua comenziiZiua estimată pentru expediere
duminică, luni, marțimiercuri
miercuri, joi, vineri, sâmbătăluni

Livrare în județul Iași:

Ziua comenziiZiua indicată pentru livrare
luni, marți, miercurivineri
joi, vineri, sâmbătă, duminicămarți

Din 20 martie 2025, comenzile vor putea fi ridicate personal de la magazinul propriu din Carrefour Felicia Iași.